Redovni sistematski pregledi najbolja su preventiva

Maškare stižu na Trg labinskih rudara
Maškare stižu na Trg labinskih rudara

Specijalna bolnica Medico u Puli nudi preventivne sistematske preglede kako za tvrtke tako i pojedince.

Redovni sistematski pregledi najbolja su preventiva jer svaki u začetku otkriven zdravstveni problem brzo se i sigurnije liječi, posebno uz vrhunsko medicinsko osoblje i najsuvremenije dijagnostičke aparate kojima raspolaže Specijalna bolnica Medico u Puli.

Za tvrtke postoji nekoliko paketa usluga, koji se mogu prilagoditi i posebnim potrebama korisnika.

Osnovni sistematski pregled podrazumijeva laboratorijske pretrage krvi i urina, EKG, spirometriju, ultrazvuk abdomena, specijalistički pregled oftalmologa te završni pregled interniste koji daje konačno mišljenje na osnovu svih dobivenih nalaza.

Standardni sistematski pregled, uz laboratorijske pretrage krvi i urina, EKG, spirometriju, ultrazvuk abdomena i specijalistički pregled oftalmologa, za žene uključuje i ultrazvuk dojki te specijalistički pregled ginekologa s transvaginalnim ultrazvukom i PAPA testom, a za muškarce specijalistički pregled urologa s ultrazvukom prostate. I ovdje završni pregled obavi internist koji daje i konačno mišljenje nakon uvida u sve nalaze.

Sistematski pregled za menadžere poseban je paket koji, uz laboratorijske pretrage krvi i urina, EKG, spirometriju, ultrazvuk abdomena i specijalistički pregled oftalmologa, uključuje i ergometriju, color doppler karotida, za žene i ultrazvuk dojki odnosno mamografiju, specijalistički pregled ginekologa s transvaginalnim ultrazvukom i PAPA testom te za muškarce specijalistički pregled urologa s ultrazvukom prostate, uz završni pregled i mišljenje interniste.

Sistematski pregledi u Medicu mogu se obavljati i na osnovu ugovora s mnogim dobrovoljnim zdravstvenim osiguravateljima i asistencama. Od osiguravajućih kuća Medico obavlja tu uslugu za Croatia zdravstveno osiguranje, Uniqa osiguranje, Grawe osiguranje, Wiener osiguranje, Triglav osiguranje, Allianz Worldwide Care, AXA PPP International, BUPA International, , International Medical Group, MSH International, Vanbreda/Cigna te WIS/HTH Worldwide te za asistence AP Companies, Balt Assitance, Global Voyager Assistance, International SOS, Inter Mutuelles Assistance, Medico Veritas, MediServ, Savitar Group i Zdrava izbira (Spletna klinika).

Što se tiče individualnih sistematskih pregleda, oni se kreiraju isključivo prema potrebama klijenata. To znači da se ponuda uvijek prilagodi spolu, dobi i potrebi svakog pojedinca.

Osim navedenih, postoje i specifični paketi za posebne rizične skupine poput dijabetičara (Medico Diabetes) i pušača (Medico Smoke).

Obratite nam se s povjerenjem na broj telefona +385 52 633 333 od 7 do 21 sat te potražite sve ostale informacije na www.medico.hr!

(Promo)


Podijeli: Facebook Twiter