Redfoo, R3hab i The Avener u Umagu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što će u prvom dijelu ovogodišnjeg umaškog teniskog Croatia Open turnira publiku u glazbenom Party Nights programu zabavljati Parni valjak (15. srpnja), Hladno pivo (17. srpnja) i Željko Joksimović (18. srpnja), pozornicu 'Dance Arene' u drugom dijelu turnira preuzet će istaknuti DJ-evi Redfoo, R3hab i The Avener.

Redfoo, američki DJ u glazbene vode krenuo je zajedno s nećakom s kojim je činio elektro-pop dance duo LMFAO, a najveći im je hit bio "Sexy & I know it". Nakon višestrukih nominacija za Grammyja, osvojenih MTV, NRJ i Billboard nagrada, te nastupa s Madonnom na finalu Superbowla 2012., krenuo je u solo karijeru. Osim što je reper, plesač, producent, DJ, pjevač i tekstopisac, Redfoo je i odličan tenisač, a prije četiri godine pokušao se kvalificirati i na US Open. U Umagu će tako prije glazbenog nastupa odigrati egzibicijski meč s pobjednicima Wimbledona Goranom Ivaniševićem, Richardom Krajičekom i Patom Cashom.

Dva dana nakon Redfooa, 21. srpnja, nastupa R3hab, nizozemski DJ marokanskog porijekla, predstavnik moderne house scene koji je svojedobno bio prvi glazbenik elektronske glazbe koji je održao turneju po Kini, nastupivši u deset velikih gradova.

The Avener, francuski DJ nastupit će dan kasnije, 22. srpnja, a neće izostati njegov hit-single "Fade Out Lines", koji je osvojio prva mjesta top-ljestvice u Austriji, Njemačkoj i Španjolskoj. The Avener je poznat i po tome što "oživljava" glazbu mnogih drugih sjajnih glazbenika poput Sixta Rodrigueza, Johna Leeja Hookera, Mazzya Stara, The Be Good Tanyas, Andyja Beya i Adama Cohena. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter