Red Bull Air Race vraća se u Rovinj!

(M.MIJOŠEK)
(M.MIJOŠEK)

Fantastična vijest, koja je jučer odjeknula Rovinjom i zbog koje su mnogi pomislili da je riječ o nečijoj neslanoj šali, pokazala se istinitom. Jer, bolje od toga ne može. Rovinj je, naime, drugu godinu za redom domaćin u kojem se održava Red Bull Air Race Svjetsko prvenstvo, odnosno natjecanje najboljih svjetskih letača. Rovinj će Red Bull Air Race ugostiti 30. i 31. svibnja.

Potvrda te sportsko-turističke vijesti, a čiji se krajnji propagandno-destinacijski učinak i efekt novcem i ne može izmjeriti stigla je iz Salzburga, a priopćili su je čelni ljudi najbržeg motorsporta na svijetu. Rovinj je, naime, u kalendaru prvenstva zamijenio Soči, gdje je utrka zbog organizacijskih i financijskih poteškoća otkazana.

Prva je potvrda stigla od člana Uprave Adris grupe i predsjednika Uprave Maistre, Tomislava Popovića, koji je izrazio zadovoljstvo dolaskom nebeskih letača.

- Veliko nam je zadovoljstvo ponovno ugostiti Red Bull Air Race i obožavateljima diljem zemlje i izvan njenih granica omogućiti da na našoj obali dožive čari ovog uzbudljivog motosporta, rekao je Tomislav Popović, istaknuvši i kako će najbolji piloti svijeta u svojoj borbi za naslov prvaka svijeta ponovno posjetiti hrvatsku obalu i osjetiti dobrodošlicu i veliko gostoprimstvo domaćina. (N.O.RADIĆ)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter