Recite Radmili da se javi ocu!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mjesec dana prošlo je od nestanka Radmile Dimitrijevic (33) koja se 20. srpnja udaljila iz svoje kuce u Medulinu. Policija je za njom formalno obustavila potragu, no i dalje u redovnom radu prikuplja informacije koje bi mogle biti korisne za njen pronalazak.

U našu se redakciju javio njezin vec ocajni otac Radomir Dimitrijevic i zamolio nas da još jednom podsjetimo sve one koji bi mogli imati neku korisnu informaciju ili pak one koji su možda u meduvremenu vidjeli Radmilu da se jave na njegov broj mobitela 098/132-67-71.

Naglasivši pretpostavku da je Radmila živa, istaknuo je da bi se po saznanjima do kojih je obitelj do sada došla mogla nalaziti izmedu Kanfanara i Žminja, oko mjesta Debeljuhi. Najvjerojatnije se, po njegovim rijecima, krece šumskim ili biciklistickim stazama na tom podrucju i možda cak izbjegava kontakte s ljudima.

"Ona je sportski tip i prirodnjak pa je mogla bez problema pješice prijeci vrlo veliku razdaljinu u jednom danu. Trebala je u Ljubljani diplomirati biologiju pa zna kako preživjeti u prirodi i cime se hraniti. Želim da joj osobe koje je vide kažu da se javi ocu", rekao nam je Radomir Dimitrijevic.

Radmila je iz svoje kuce nestala u rastrojenom stanju, a pravi razlog njezina odlaska obitelj ne zna. Njezin otac pretpostavlja da bi Radmila mogla nastaviti put prema Ucki.


Podijeli: Facebook Twiter