Recepcionarima oteli novac i pobjegli na motociklu

Razbojstvo se dogodilo nešto prije 22 sata (M. SARDELIN)
Razbojstvo se dogodilo nešto prije 22 sata (M. SARDELIN)

Dvojica razbojnika naoružana vatrenim oružjem opljačkala su hotel Laguna Materada u Poreču. Razbojstvo se dogodilo u nedjelju oko 21.45 sati. Kako doznajemo, razbojnici su onesposobili zaštitara te od dvojice djelatnika hotela iznudili da im predaju novac. Radi se o većoj svoti. Navodno su iz Materade pobjegli na motociklu.

Doznajemo da je između razbojnika i zaštitara te jednog recepcionara bilo naguravanja. Prema policijskom izvješću u kojem se navodi tek da su "dvojica nepoznatih počinitelja uz prijetnju vatrenim oružjem, od dvojice djelatnika recepcije i zaštitara otuđili zasad neutvrđenu količinu novca" te da se za razbojnicima traga, ozlijeđenih nije bilo.

Bez komentara

Jučer prijepodne u hotelu nismo zatekli nijednog zaštitara, a na recepciji su radila dva djelatnika koji nam nisu željeli ništa reći, već su nas uputili na odgovorne u hotelu.

Direktorica Đeni Armuš nije bila raspoložena za razgovor o pljački koja se u hotelu dogodila u špici turističke sezone. Kazala je tek da u hotelu ima puno gostiju, o čemu svjedoči i pun parking ispred hotela, te da joj je žao što se to dogodilo.

- Ne mogu vam ništa više reći, javite se u Upravu društva, oni su nadležni, kratko nam je poručila Armuš.

U Upravi Lagune Poreč uspjeli smo kontaktirati voditeljicu pravne službe Margite Zović koja nam je kazala da vezano uz razbojstvo nema komentara. (Napisao i snimio Mateo SARDELIN)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter