Real potvrdio: Kaka je naš!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Slavni madridski klub na svojim je stranicama i službeno potvrdio da je Milanov veznjak Kaka s njim potpisao šestogodišnji ugovor.
"Znam da su navijaci tužni. Dok oni placu, placem i ja. Sve dugujem Milanu jer me doveo u Europu, oko mene izgradio projekt i pomogao mi da postanem broj jedan u svijetu. Sada završava naš profesionalni odnos, no uvijek ce ostati onaj sentimentalni", izjavio je novi Realov igrac u kampu brazilske reprezentacije i izjavio par rijeci o novom poslodavcu:
To je legendarni klub. Cim se ukazala prilika da odem tamo, morao sam prihvatiti. Lijep je to izazov, otvaraju mi se nova vrata. Kada sam dolazio u Milan, nitko od mene nije tražio nešto osobito, a sada ce to od mene tražiti", zakljucio je Kaka.
Brazilac je placen oko 68 milijuna eura, a ovaj je transfer tako postao drugi najveci u povijesti. Prvo mjesto još uvijek drži Zinedine Zidane, koji je 2001. u Kraljevski klub stigao za 73 milijuna eura.
Odlazak Kake u Real potvrdio je i AC Milan zahvalivši mu na svemu što je u proteklih šest godina napravio za klub.
U Milan je stigao 2003. iz Sao Paula, a s Rossonerima je osvojio Ligu prvaka, talijansko prvenstvo, naslov svjetskog klupskog prvaka, talijanski Superkup i dva europska Superkupa, dok ga je 2007. FIFA izabrala za najboljeg nogometaša svijeta.


Podijeli: Facebook Twiter