Razbojnici u bijegu izgurali policajce s ceste

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U potjeri za dvojicom razbojnika koji su jutros opljackali poštu u Kašini policijsko vozilo sletjelo je u odvodni kanal, pri cemu je jedan policajac lakše ozlijeden, doznaje se u zagrebackoj policiji. Dvojica nepoznatih razbojnika s motociklistickim kacigama na glavi dovezla su se oko 6.15 sati na motociklu do pošte u Ulici I. Mažuranica i opljackali poštanski kombi.

Jedan od poštara bio je u kombiju, a drugome je pljackaš uz prijetnju pištoljem uzeo vrece s novcem i sjeo na motocikl iza suucesnika, nakon cega su pobjegli. Ubrzo su odbacili motocikl i bijeg nastavili osobnim automobilom.

Na cesti izmedu Soblinca i Sesveta policajac iz ophodnje koja se tamo našla izašao je na cestu i pokušao zaustaviti pljackaše, no oni su nastavili vožnju. Ubrzo je stigla i druga ophodnja koja je pokušala preprijeciti put bjeguncima, no pljackaši su svojim automobilom udarili u policijski automobil i izgurali ga s ceste te pobjegli. Policijski automobil sletio je u odvodni kanal, pri cemu je jedan policajac lakše ozlijeden.

Potraga za razbojnicima se nastavlja. Još se ne zna s koliko novca su pobjegli.


Podijeli: Facebook Twiter