Razbijali aute, a potom ukrali pizzu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rovinjska je policija utvrdila osnovanu sumnju da su 23-godišnjak i 29-godišnjak iz Rovinja oštetili vjetrobranske stakla na pet automobila i pocinili kazneno djelo uništenja i oštecenja tude stvari, a 23-godišnjak i kazneno djelo teške krade na drzak nacin.

Postupajuci po dojavi da neke osobe oštecuju osobne automobile u Ulici Grada Leonberga u Rovinju, djelatnici Policijske postaje Rovinj su u srijedu oko 23 sata u Ulici Carducci zatekli 23-godišnjaka iz Rovinja, koji je pritom uhicen i doveden u policijsku postaju.

Provedenim kriminalistickim istraživanjem utvrdeno je da su neposredno prije toga, 23-godišnjak i 29-godišnjak u Ulici grada Leonberga oštetli vjetrobranska stakla na cetiri osobna automobila, a potom u Ulici Drage Gervaisa oštetili vjetrobransko staklo na još jednom. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na više od 10 tisuca kuna.

Nakon što su oštetili automobile, 23-godišnjak je pratio 64-godišnjaka iz Rovinja od centra grada do njegove adrese stanovanja u Ulici 43. istarske divizije, gdje je preskocio ogradu dvorišta i istrgnuo mu iz ruke pizzu. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter