Ratomir Ivicic ostaje direktor Brijuni rivijere

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ratomir Ivicic ponovno je izabran za direktora tvrtke Brijuni rivijere, potvrdeno je to na današnjoj sjednici Skupštini društva Brijuni rivijera. Iako sam Ivicic nikada javno nije odustao od te funkcije, prije 15-tak dana na izvanrednoj konferenciji za novinare IDS-a predstavljen je kao novi zamjenik ministra turizma. Njegovo imenovanje u Lorencinovom ministarstvu prikazano je kao gotova stvar, a vijest su prenijeli svi mediji. I sam Ivicic nam je rekao da ce se najvjerojatnije ici u raspisivanje novog natjecaja za direktora, dodajuci da postoji i mogucnost da se direktora izabere medu kandidatima koji su se prijavili u veljaci.

Potom su odmah krenule spekulacije o tome tko bi ga mogao naslijediti, pa se spominjao i Ivan Herak. Niti u jednom trenutku Ministarstvo turizma nije demantiralo ili reagiralo na napise da Ivicic  postaje zamjenik ministra, da bi nam danas glasnogovornica ministarstva Eva DeZan kazala da oni tu informaciju nikada nisu ni potvrdili i da je zamjenik ministra Oleg Valjalo.

Ocigledno je da je Ivicic bio prijedlog IDS-ovaca koji ipak nije prošao, pa je na kraju odluceno da zadrži utješnu direktorsku fotelju u Brijuni rivijeri.

Kod nas je sve moguce pa i to da te krste u zamjenika ministra, a vec sutra o tome nitko nema pojma. Ovakvo poigravanje foteljama je, ako ništa drugo, onda neozbiljno i neukusno. (D. B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter