Raste broj prijavljenih na Moju ulicu, moju ekipu

Starosjedioci poslali prijavu - Davor Galić, Uljanik Orfej (M. ANGELINI)
Starosjedioci poslali prijavu - Davor Galić, Uljanik Orfej (M. ANGELINI)

Polako raste broj prijavljenih družina koje žele biti djelićem haklerske fešte, 24. izdanja malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2012 - Suzuki Motortech" koji će se od 7. do 23. prosinca igrati u Domu sportova "Mate Parlov".

Zasad se u bubnju nalazi 15 ekipa, riječke boje brani Acapulco, s Labinštine stižu MNK Tupljak i Pizzeria Napoli, dok Pazinštinu zastupaju Novo naselje i Grdoselo.

Porečani će navijati za Palestru, valbandonski je predstavnik Restoran Vala, Galižanci imaju svog favorita u Alkoholnom oblaku, a ne zaostaju ni pulski kvartovi.

Verudeži su već unutra, Punta također, kao i Pizzeria Cvrčak koja je, barem lokacijom, valdebečka uzdanica. Ima tu i starosjedilaca na turniru, poput Uljanik Orfeja, a od pulskih ekipa zasad su prijave poslali i Regional Express, Mali petak Pietas Julia i MNK Egzit.

Za one koji još ne znaju, kotizacija za nastup iznosi 400 kuna po ekipi, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na jedan od tri broja mobitela koji se nalaze na web-stranici www.sdhakl.hr ili na mail adresu [email protected], s tim da se nastup treba potvrditi prije izvlačenja parova.

Od 26. studenog do 4. prosinca članovi SD Hakla, organizatora turnira, primat će prijave i svakog dana od 18 do 20 sati u prostorijama udruge koje se nalaze na prvom katu Doma sportova "Mate Parlov".

Za one koji vole čekati zadnji trenutak, prijave će se primati do sat vremena prije izvlačenja parova koje će se održati 5. prosinca s početkom u 19 sati u Pietas Juliji.

Deveto izdanje turnira koji je obnovljen nakon 12-godišnje pauze startat će 7. prosinca u 17 sati, dok je finale na rasporedu 23. prosinca u 19 sati, nakon čega ćemo dobiti odgovor koja će se ekipa radovati uz veliki pobjednički pehar koji je posljednju godinu dana krasio vitrine Histrije Oprtalj.

Lani su na turniru koji se igra pod pokroviteljstvom Grada Pule nastupile rekordne 134 ekipe koje je zasigurno privukla i činjenica da se Ulica igra po starim pravilima s pet igrača i golmanom, običaj od kojeg se neće odstupiti niti ove godine. Nagradni fond također je ostao nepromijenjen i iznosit će 30 tisuća kuna, a podijelit će ga četiri najuspješnije haklerske družine.

Ulica će i ove godine zadržati svoj humanitarni karakter te će sav prihod od ulaznica zadnjeg dana, kad će one iznimno koštati 15 kuna, biti doniran u humanitarne svrhe.

U pauzama između susreta glavnog turnira igrat će se, pod pokroviteljstvom Istarske županije i sa Splitskom bankom kao glavnim sponzorom, šesto izdanje "Mini ulice 2012" na kojem pravo nastupa imaju djeca rođena 2002. godine i mlađa te za koji se ne plaća kotizacija. Lani je na "Mini ulici" nastupilo 18 ekipa, a toliko ih se već ove godine prijavilo organizatorima. Na spisku se nalaze: Istra 1961 (dvije ekipe), Funtana Vrsar, Uljanik, Jadran, Rudar, Istra, Kanfanar, Valbandon '72, Banjole, Veli Vrh, Pula ICI, Žminj, Ližnjan, Štinjan, Marčana, Mladost (F) i Pazinka Pazin. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter