Rasprodane ulaznice za Jessie Ware u Zagrebu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ulaznice za koncert mlade britanske pjevačice Jessie Ware, koji će biti održan u srijedu 20. ožujka u velikom pogonu Tvornice kulture u Zagrebu, od četvrtka su i službeno rasprodane. Zbog velikog zanimanja publike, u prodaju će biti pušteno dodatnih 20 ulaznica koje su bile rezervirane za potrebe organizatora. Rezervacije nisu moguće što znači da će do ulaznica doći oni koji na blagajnu dođu ranije - tako će samo najuporniji dobiti priliku da uživo poslušaju Jessie Ware, koja uskoro ne planira nove nastupe u regiji.

Nova pjevačka zvijezda u Zagreb dolazi nakon nastupa u Münchenu, a već u četvrtak odlazi u Prag. Njezin koncert u Tvornici jedini je nastup u regiji, stoga i ne čudi izuzetno veliko zanimanje za ulaznice. Jessie će na koncertu predstaviti prvi album "Devotion" koji je iznjedrio odlične singlove kao što je "Running", "Sweet talk" i "Wildest moments". Magazin Clash ju je prozvao "karikom koja povezuje Adele, SBTRKT i Sade", a Idolator je njen album Devotion svrstao među najbolje 2012. godine.

Jessie Ware našla je svoje mjesto istaknuvši se specifičnom kombinacijom trip hop ritma i vokalne soul atmosfere priskrbivši si pohvale usporedbama s Annie Lenox i Sade. Upečatljiva vokala iznimne emotivnosti, karijeru je počela pjevajući prateće vokale Jacku Penati i Men like Me, a iz te njene prve faze karijere najznačajnija je bila suradnja s neovisnim producentom SBTRKT-om nakon koje je vrlo brzo drugi plan pratećih vokala zamijenila uspješnom solo karijerom. Diskografski prvijenac Devotion u Velikoj Britaniji u prvom je tjednu debitirao na petom mjestu nacionalne top ljestvice donijevši joj i nominaciju za prestižnu diskografsku nagradu Mercury. (I. Ko./NL)


Podijeli: Facebook Twiter