Rasprodane karte za Fatboy Slima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Stadion Stella Maris ovog ce petka ugostiti nastup legendarnog britanskog DJ-a i pionira elektronske plesne glazbe - Fatboy Slima. Organizatori koncerta, koji se održava u sklopu programa Beck'sperience, su Umagination i Beck's, a o atraktivnosti ovog gostovanja dovoljno govori cinjenica da su sve ulaznice za umaški nastup rasprodane.

Kako saznajemo od organizatora, publika dolazi iz svih dijelova Hrvatske, ali i šire: iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Madarske, Austrije i Italije.

Fatboy Slim s pratnjom stiže u Umag privatnim zrakoplovom na dan nastupa, a odsjest ce u predsjednickom apartmanu hotela Kempinski Adriatic koji krasi pet zvjezdica. Takoder, organizatori su najavili i druženje renomiranog DJ-a s novinarima uoci umaškog nastupa.



Osim odlicne glazbe i elektronskog beata, nastup Fatboy Slima bit ce popracen vrhunskim scenskim efektima, light showom te video projekcijama, a kako ce to izgledati, otkrio je sam Fatboy Slim:

"Na nastupe više ne nosim ploce jer su sada tako koncipirani da koristim dosta vizualnih efekata. Stoga, i glazba i video te svjetlosni efekti koje koristim na svojim nastupima dolaze izravno iz kompjutora. Sada je to pravi audio-vizualni show i to mi se jako svida.

Može se ocekivati i nešto mojih snimki, a što cu vrtjeti te noci ovisi o raspoloženju publike i o njihovim reakcijama. Moj cilj je uvijek napraviti dobar party, odnosno osigurati da se moja publika dobro zabavi", najavio je svoj nastup Fatboy Slim.

Organizatori su najavili i niz popratnih zbivanja, na koje se može uci s ulaznicom za Fatboy Slima - tako u petak vec od 18 sati krece Fatboy Slim warm up party uz DJ-a Danny K-a, a od 22 sata na stadionu Stella Maris krece party uz Fatboy Slima. After party je u klubu Jimmy Woo od 1 do 5 sati ujutro, pod nazivom "XPERIAnce party by Sony Ericsson Xperia™ X10" uz talijanskog DJ-a Simona Adamsa.

Oni željni partyjanja, mogu nastaviti i u subotu - od 16 do 20 sati u beach baru Goldfish je "BBQ & beach party" uz DJ-a Carla, a od 22 do 4 sata u klubu Jimmy Woo održat ce se "FHM party" uz DJ-a Dannyja K-a.


Podijeli: Facebook Twiter