Raspoloženi Tony i muzikalna publika


Adria Summer Fest nastavljen je sinoć u sklopu Medulinskih noći nastupom Tonyja Cetinskog za čiji su koncert brojnu publiku koja se okupila kod Starog malina zagrijavali Lighthouse band i DJ Nikola Z Kukurini.

Priče i pjesme

- Neću puno pričati, samo ćemo pjevati, poručio je publici kada se pojavio na bini. Nije baš da se strogo držao tog samonametnutog protokolarnog pravila pa je tako sinoć bilo i priče i svirke, a svirka je ipak bila u prvom planu. U Medulin je Tony došao s bendom u kojem su novi članovi, pa je i to bila prilika da se vidi kako svi zajedno funkcioniraju u akciji, a funkcioniraju prilično dobro. Uz njihovu pomoć Tony je publiku počastio hitovima kao što su "Tko te ljubi sretan je", "Kao malo vode na dlanu", "Varala nas mala" ili "Blago onom tko te ima" za vrijeme koje su se pojavili problemi sa zvučnicima što nije previše utjecalo na raspoloženje. Publika je plesala i zajedno s Tonyjem pjevala neke njegove pjesme pogotovo "Nek te zagrli netko sretniji" koju je otpjevala gotovo u cijelosti, a slično je bilo i za vrijeme izvođenja "Ja sam zaljubljen" ili "Umirem sto puta dnevno". Očekivano, najbolje prolaze starije pjesme, no čudno je da su reakcije publike nakon izvedbi uglavnom bile ne baš entuzijastične. Dok je publika bila prilično aktivna za vrijeme pjesama, izostali su neki žešći aplauzi kakve bi očekivali na ovakvom koncertu.

- Niste vi uopće komplicirana publika, samo ste jako muzikalni, komentirao je Tony.

Čovjek od meda

Vrhunac koncerta bila je "Čovjek od meda" za vrijeme koje je Tony na binu iz publike doveo malog Antonija koji je više puta otpjevao refren pokazavši da jako dobro zna tekst, a ima i talenta za pjevanje što je oduševilo Tonyja i publiku koja mu je zdušno zapljeskala. Zadnju skladbu u službenom dijelu Tony je najavio kao svoju najdražu a bila je to "23. prosinac" za koju je pozvao publiku da uključi mobitele i snima pa su na kraju napravili zajednički selfie.

Tony je veliko ime na domaćoj sceni što je pokazao i nastupom prošle godine u pulskoj Areni. Na njegovom repertoaru nalazi se pregršt hitova, a on sam trudi se biti više od običnog pjevača pa mu je cilj i da zabavi publiku. Tako ni sinoć nije izostala njegova imitacija oca mu Mirka u "O sole mio", a Tony se svojski trudio biti duhovit i ne preozbiljan. Atmosfera je ipak bila i ostala pomalo mlaka, možda je publika već bila lagano i umorna s obzirom da je koncert počeo tek iza 1 sat. (Mladen RADIĆ, snimili Manuel ANGELINI i Diego MARTINČIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter