Rasplesani Studio Zaro


Plesni Studio Zaro predstavio se cjelovečernjim programom u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula. Program, naslovljen "Sjećanja", osmislile su i realizirale koreografije voditeljice plesnih skupina Paola Šimunović, Tina Đurišić i Kristina Petrić, a predstavile su se polaznice raznih skupina.

Krenulo je "Prvim baletnim koracima", a uslijedio je "Štrumfastični ples". Potom je tu bio "Cha-cha-cha", te koreografija na temu "Od kuće do vrtića" - dakako za najmlađe. Nisu mogli izostati niti "Osnovnoškolski dani" te isto tako dojmljiv "Moj prvi trening", te potom "Pensieri", "U Parizu" i "Libertango". Bilo je, dakako, i dovoljno "prvih ljubavi".

Djeca su pokazala da su uvelike napredovala, a dok su starije polaznice oduševile publiku svojim kretnjama i tehničkim umijećem, najmlađe su, kao i uvijek, jednostavno bile preslatke. Koreografkinje su bile domišljate te dakako prilagođavale koreografiju uzrastu svakog pojedinog djeteta. Plesni Studio Zaro uvijek je vrlo aktivan i uspješan u svojim predstavljanjima. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter