Raspjevani i zaigrani na buri

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Program Prosinac u gradu najmladima je u subotu ujutro na Giardinima uljepšalo Malo istarsko lutkarsko kazalište, dok je istovremeno na tržnici, odmah kod bora i dovoljno udaljena od štandova politickih stranaka, nastupila vokalna skupina Nešpula.

S obzirom na to da je bilo prilicno vjetrovito i hladno, centar grada djelovao je više sumorno nego opušteno, pa publika baš i nije navrla u MILK-ov šator, ali polako su se ipak sjatili klinci i njihovi roditelji da bi, sklonjeni od vjetra, pogledali predstavu "Dvije gljive". Ova ce se predstava moci pogledati i u nedjelju u 10 sati na istom mjestu, kao i još nekoliko puta u iduca dva tjedna. U lutkarskom ce se šatoru u tom razdoblju ujutro i poslijepodne moci pogledati i igrokazi "Drvo je bilo sretno", "Nesretna bubamara" te "Medvjedic u carapama", a Djed Mraz stiže im u posjet iducu subotu u 11 sati.

Clanovi mješovite vokalne skupine Nešpula takoder su tražili idealno mjesto koje nije baš na udaru vjetra da bi otpjevali svoj set božicnih pjesama. Bili su ipak dovoljno uocljivi i zanimljivi ljudima, slucajnim ili namjernim prolaznicima, poznanicima i prijateljima da zastanu i uživaju u njihovim izvedbama.


Podijeli: Facebook Twiter