Raskošno ruho pulskih butika i salona

(G. Č. Š.)
(G. Č. Š.)

Pula Fashion Christmas Night održan je sinoć u Circolu te su posjetitelji mogli izbliza vidjeti ponudu modnih brandova kako bi zablistali u božićno-novogodišnjoj noći u domaćem dizajnu. Preksinoć je tako predstavljeno, kako reče Tatjana Bulešić (koja je reviju i koreografirala) "raskošno ruho pulskih butika i salona" za svečane prigode te je predstavljeno ruku djelo dizajnera i njihove mašte.

Elegantne haljine

Prvi se publici predstavio salon vjenčanica Biba koji posluje u Puli i Rijeci. Ekskluzivni su zastupnici vjenčanica Pronovias, dok za božićno-novogodišnju priču predlažu elegantne večernje haljine. Uslijedio je brand Lodolli poznat po izradi donjeg rublja, a samo za ovu prigodu dizajnirali su haljine s dozom romantike. Brand Tara Fashion stigao je u Pulu predstavivši kolekciju i viđenje "Urbanog Božića" i njome dominiraju siva i crna asimetričnih krojeva. Angels Wedding, kako reče voditeljica programa, Božić vidi u raskošnim toaletama za pepeljuge novog doba koje će svoj Božić proslaviti u finom restoranu uz svijeće u društvu šarmantnog princa. Butik Modessa iz Pule pokazao je kombinacije za Božić na otvorenom, ali i svečanije varijante, uključujući kardigane, torbe i maštovite kreacije koje mogu nositi sve generacije žena. Za kraj publici se predstavila Anima M iz Umaga iza koje se krije dizajnerica Mirna Posavčević koja svojim brandom povezuje modu i kulturu dajući na značaju modi kao umjetnosti, a svoju je kolekciju Inspiration prvi put predstavila na Serbia Fashion Weeku te njome dominiraju rukom oslikani elegantni i ženstveni komadi.

Božićne delicije

Manekenke koje su sinoć defilirale dvoranom dolaze iz modne agencije Tijara model management, za njihove se frizure pobrinuo salon Santara, za make up Andrea Batel, dok je za glazbu bio zadužen DJ Matko. Modnu reviju je uveličao Duo Loose koji čine pijanistica Irena Vladisavljević i pjevač Sandro Lučić, pojačani flautisticom Natašom Dragun.

Nakon modne revije božićne delicije pripremila je Brionka, dok se after party nastavio u caffe baru Circolo. Pula Fashion Christmas Night organizirala je tvrtka Art Moment koju čine Paolo Batel i Tatjana Bulešić, a u suradnji s Pula Film Festivalom pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Pula. (M. RADIĆ, snimio Giordano CELLICH)


Podijeli: Facebook Twiter