Raskošna Kia Rio dočekala Patriciju


Današnje sunčano proljetno prijepodne našoj čitateljici Patriciji Perković ostat će zasigurno u pamćenju kao jedno od najuzbudljivijih budući da je preuzela raskošnu Kiju Rio SportSedan, superpremiju iz nagradne igre Glasa Istre. Otmjena crna Kia Rio čekala ju je u pulskom salonu automobila Kia Kmag  d.o.o., gdje su joj predstavnici Glasa Istre čestitali i zaželjeli dugu i sretnu vožnju!

Preuzeti ključeve Kije Rio, koja je prošle godine osvojila titulu HR AUTO 2012., bio je san brojnih čitatelja koji su pratili naše izvlačenje 6. travnja u Fiorinima na tradicionalnoj Ottavi, ali je ruka 13-godišnjeg Andree Zugana dobitnu omotnicu poslala na pulsku adresu Braće Čeh 6.

- Čini mi se da još uvijek sanjam. Ovo je nagrada kakva se može samo poželjeti! Bila sam uvjerena da se ovako lijepe stvari mogu dogoditi samo nekom drugom i da je dugogodišnje rezanje kupona skoro pa uzaludan posao. Na sreću, pogriješila sam! Glas Istre moja obitelji čita već dugi niz godina, a bilo je i perioda kada su na našem stolu bila i dva primjerka. Za izrezivanje kupona zadužena je neumorna mama Milka. Da nije nje i vaše nagradne igre, Glas Istre bismo čitali samo na portalu, no mama se nije dala.

- Tako sam ja  ovoga puta upisala svoje ime na 25 nagradnih kupona i omotnicu ubacila u kutiju u trgovini Puljanke na pulskoj Verudi. Do sada nismo nikada ništa osvojili, čak ni utješne nagrade. Zato svima poručujem neka igraju jer nikad se ne zna gdje sreća čeka! Ova me nagrada dodatno usrećila nakon što sam nedavno ponovno dobila  stalno zaposlenje, oduševljeno je rekla naša dobitnica, administratorica u pulskom predstavništvu jedne zagrebačke tvrtke.

Patricija se neće odreći svojeg petnaest godina starog Renault Twinga, a nova Kia dobro će doći obitelji u kojoj ima više vozačkih dozvola. Pulska podružnica Jadranskog osiguranja, vjerni partner Glasa Istre, i ovoga je puta osigurala policu autoodgovornosti koju je, uz čestitke dobitnici, uručila Sarita Xillovich.

Sljedeće izvlačenje će biti održano 10.svibnja u sklopu obilježavanja dvadesete obljetnice porečke Vinistre. Dođite i zabavite se jer tko zna koga će Glas Istre usrećiti u 105. nagradnoj igri! (M. PERKOVIĆ MELON, snimio M. MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter