Ryanairom iz Pule u Pariz

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zracna luka Pula objavila je u cetvrtak da se od 16. svibnja uvodi linija Pula - Pariz (Beauvais) niskotarifne kompanije Ryanair iz Irske.

Iz Ryanaira su najavili pet medunarodnih ruta iz Pule i to za London, Frankfurt, Bruxelles, Oslo i Pariz. Zrakoplovi za pariški Beauvais prometovat ce dva puta tjedno od 16. svibnja u ljetnoj sezoni, s pocetnom cijenom od 30.99 eura, ukljucujuci i aerodromske pristojbe. Rezervacije su dostupne vec od cetvrtka na www.ryanair.com.

Ryanair ce otvaranje nove rute Pula - Pariz svecano obilježiti puštanjem u prodaju izdašne kolicine karata po spomenutoj povoljnoj cijeni za termine od pocetka uvodenja rute pa sve do 30. lipnja. Sjedala se po toj cijeni mogu rezervirati samo do 1. ožujka u ponoc.

"Posjetitelji i hrvatski putnici sada mogu pobijediti recesiju odabirom još jednog novog, uzbudljivog, niskotarifnog odredišta. Sigurni smo da ce sjedala po promotivnoj cijeni brzo nestati te ovim putem poticemo putnike da ih rezerviraju prije nego što budu rasprodana", rekla je voditeljica regionalnog centra Ryanaira Melisa Corrigan. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter