Rampa u marini prepreka za bicikliste

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rampa na ulasku u rovinjsku ACI marinu nije novost i na nju su se Rovinjci vec navikli, no problem ove godine predstavlja novopostavljena rampa koja je duža od prijašnje pa se, kako bi se prošlo uz marinu i stiglo do Rovinjcima omiljenog mjesta za odmor, rekreaciju i kupanje - park-šumu Zlatni rt, mora sici s bicikla jer je prolaz od rampe do zida preuzak.

Uz marinu je i hotel Park, odnosno lungomare, gdje se nalaze kafici i restorani i tamo je biciklima i motociklima prometovanje zabranjeno tako da su biciklisti osudeni ili na hodanje ili silazak s bicikla te provlacenje pokraj rampe.

Hoce li se nešto poduzeti po tom pitanju kako bi domaci i gosti mogli nesmetano voziti bicikl pitali smo direktora rovinjske ACI Marine Vladimira Ivancica.

- Upoznati smo s problemom te cemo nakon predstojecih praznika pronaci adekvatno rješenje. Na platou ispred marine prevoze se i premještaju brodovi te moramo brinuti za sigurnost biciklista i svih prolaznika, rekao je Ivancic koji kaže da imaju problem i s mladim motoristima koji tuda jure.

Ipak, svima cemo omoguciti nesmetan prolaz prema park šumi Zlatni rt, zakljucio je Ivancic. (M. MEDIC)


Podijeli: Facebook Twiter