Rambo Amadeus ponovno u Puli

Rambo Amadeus (Milan Josipović)
Rambo Amadeus (Milan Josipović)

Nakon što večeras, s početkom u 21 sat, dvodnevni božićni festival Urban Xmass u pulskom klubu Uljanik otvori istaknuti riječki indie rock sastav Jonathan i beogradski garažni post punk trio Repetitor, sutra, u petak, u istom će prostoru nastupiti Rambo Amadeus.

Rambo dolazi u Pulu s novim albumom "Vrh dna" pa će tako pulska publika među prvima čuti pjesme s novog albuma, ali i sve one zbog kojih godinama fanovi i poštovatelji pohode Rambove koncerte.

"Vrh dna" ima deset pjesama; Rambo potpisuje glazbu i tekst većine pjesama, a ujedno ih je i otpjevao te odsvirao gitare. U kolovozu je predstavljen i videospot za naslovnu pjesmu "Vrh dna".

Kao predgrupa Rambu nastupit će jedinstveni pulski punk bend Filji di Bruno Atomiko. Tom će prilikom Filji odsvirati "Bella bambina", "Porko dio Marilyn Manson", "Odio di oliva", "Guidatori", "Zrman", "Maledeti Slavi" i "Insieme". Zanimljivo je da su svoj prvi koncert održali prije 12 godina u Uljaniku na Urban Xmassu, i to upravo kao predgrupa Rambu, tako da ovaj glazbeni spoj ima i smisla i tradiciju. Filji di Bruno Atomiko službeno su objavili album "Bunga bunga" za nezavisnu etiketu Slušaj najglasnije.

Za prvih 50 studenata ulaznica 49 kuna
Prvih 50 studenata pulskog sveučilišta koji se pojave na ulazu kluba Uljanik s X-icom imat će mogućnost kupiti ulaznicu po povoljnijoj cijeni od 49 kuna. To vrijedi i za prvu i za drugu koncertnu večer. Organizatori Urban Xmassa navode da prva koncertna večer s Jonathanom i Repetitorom počinje večeras točno u 21 sat, dok sutra, u petak, predgrupa Rambu Amadeusu, pulska grupa Filji di Bruno Atomico, počinje s nastupom u 21.30 sati. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter