Rambo Amadeus: Osjecam se kao Paris Hilton

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Crnogorski predstavnik na Eurosongu Rambo Amadeus izjavio je za srbijanski Blic da mu pomalo smeta sva pozornost koju u posljednje vrijeme dobiva od medija te da se povremeno osjeca besmisleno kao Paris Hilton.

Rambo još nije predstavio pjesmu "Euro neuro" s kojom ce nastupiti na Eurosongu, no istice kako njome želi poslati poruku Europi da je humor dobra terapija. Na pitanje je li se pokajao što je pristao predstavljati Crnu Goru na Eurosongu, Rambo kaže kako je po profesiji glazbenik, pred kojeg je sada postavljen profesionalni izazov.

- Bilo bi krajnje kukavicki da sam zbog rizika da cu nekoga razocarati, iz osobne udobnosti i oportunizma prema publici, odbio ovaj za mene nov i velik posao. Mnogi su moji kolege upravo svojoj publici postali dosadni pokušavajuci imitirati sami sebe iz svoje najpopularnije faze. Mnogi nemaju tri ciste ni frizuru promijeniti, a kamoli žanr. Meni je promjena i traženje novog izraza, izazov. S druge strane, smeta mi što sam postao zanimljiv žutom tisku, osjecam se na trenutke besmisleno, kao Paris Hilton. Ali svako cudo za tri dana. Cim prode Eurosong, žutom cu tisku opet postati dosadan, toliko koliko je on dosadan meni.

Rambo Amadeus ce, za razliku od predstavnika Hrvatske, BiH, Slovenije, Srbije i Makedonije, nastupiti u prvoj polufinalnoj veceri.

- Nažalost, jedini sam iz bivše Jugoslavije u prvoj polufinalnoj veceri, pa ni jedna od tih zemalja nema pravo glasa, tako da moj plasman ovisi samo o glasovima ostalih zemalja. Pakleni plan da se oslonim na dvanaestice iz okruženja slavno je propao. Sad se uzdam u se i u svoje kljuse, kaže Rambo. (M. O./NL)


Podijeli: Facebook Twiter