Radonjić: Nadam se nastavku uspješnog niza

Dejan Radonjić (M. ANGELINI)
Dejan Radonjić (M. ANGELINI)

Nogometaši Istre 1961 jučer ujutro odradili su trening u Štinjanu, nakon čega su sjeli u autobus i krenuli put Đurđevca, njihove stalne baze u Koprivničko-križevačkoj županiji gdje će dočekati današnji ogled četvrtog kola Prve HNL protiv Slaven Belupa. Glavni problem koji je pred treće ovosezonsko gostovanje mučio trenera Igora Pamića razriješio se u skladu s njegovim željama, jer je svoje mjesto među putnicima u "zeleno-žutom" autobusu pronašao i Slavko Blagojević. Naime, kapetan pulskog prvoligaša zbog ozljede skočnog zgloba nije trenirao tijekom tjedna i Paminjo je rekao da će konačnu odluku o njemu donijeti u petak.

Ako "ratnik iz otoka" izdrži trening, onda će krenuti na put, dok ako bol još uvijek bude prisutna, ostat će u Puli i sanirati ozljedu kako bi spreman dočekao ogled protiv Lokomotive. S obzirom na to da je Blagojević zajedno s ostatkom momčadi jučer krenuo put Đurđevca, to može značiti samo jedno, da će danas povesti suigrače u ogled protiv "farmaceuta".

- Igrao sam prošle sezone četiri puta protiv Slaven Belupa u dresu Istre 1961, na početku ove sezone jednom u dresu Dinama i nikad još od njih nisam izgubio te se nadam da će se taj uspješan niz nastaviti - rekao je Dejan Radonjić, povratnik u redove pulskog prvoligaša koji se na niti jednoj od utakmica što ih je odigrao protiv "farmaceuta" nije uspio upisati među strijelce.

- Da budemo precizniji, zabio sam na prvom gostovanju u Koprivnici čisti pogodak koji mi je sudac oduzeo. Bio sam tri metra van zaleđa, ali svejedno mi je poništen gol i bilo bi lijepo da to danas nadoknadim, odmah na početku probijem led i postignem pogodak, a mi stignemo do pobjede. Premda, potpisujem odmah da ja ne zabijem, a mi ipak upišemo tri boda. Prošle sezone imali smo više pobjeda u gostima nego na "Drosini" i više smo bodova osvojili na strani, idemo danas nastaviti tu tradiciju. (Ivica CEROVAC)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU .


Podijeli: Facebook Twiter