Radojka Šverko: Puno sam bolje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Bolje sam, puno bolje. Vec jutros propješacila sam nekoliko kilometara, što je bio savjet lijecnika, no buduci da to volim, nije mi teško. Iz bolnice sam izašla tek prije dva dana, pa nije cudno što se još privikavam na sve oko sebe", kazala nam je u cetvrtak Radojka Šverko, glazbena diva koja je tijekom nastupa na proslavi Stipanja u Dobrinju 3. kolovoza doživjela infarkt te se nakon operacije uspješno oporavljala.

Buduci da javnosti nikada nije voljela plasirati informacije o privatnom životu, vec je u medije iskljucivo izlazila s onima koje su se ticale njene bogate glazbene karijere, nije cudno što i sada o svome zdravstvenom stanju 62-godišnja Šverko govori vrlo oprezno, s nemalom dozom neugode.

"Drago mi je da vas zanima, puno vam hvala zbog toga. Medutim, napisi da više necu moci pjevati, pa cak i govoriti jako su me rastužili, jer to doista nije istina. Pjevat cu, dakako da hocu, jedva cekam da ponovo dodem u fit formu i stanem na pozornicu", kaže Šverko. Prvi najavljeni koncert trebala je imati sredinom listopada u Zagrebu, no zbog oporavka bit ce prebacen u iducu godinu.


Podijeli: Facebook Twiter