Radnički grah u Šijani, svjetlosni spektakl u gradu

(M. ANGELINI)
(M. ANGELINI)

U povodu proslave 1. svibnja - Međunarodnog praznika rada te 5. svibnja - Dana oslobođenja i Dana grada Pule, najavljen je bogat program događanja. Tradicionalnim budnicama Puhačkog orkestra Grada Pule po kvartovima - Stoja, Veruda, Vidikovac, Koparska ulica i Trg na mostu, od osam sati započet će obilježavanje Međunarodnog praznika rada. U 10.30 sati s Trga Portarata, startat će i tradicionalna 44. pulska biciklijada.
 
Vlado Orlić iz agencije Avenue koja već godinama organizira proslavu Međunarodnog praznika rada u Šijanskoj šumi, najavio je početak tamošnjeg programa za 10.30 sati, a već pola sata kasnije kreće turnir u pljočkanju, sve uz svirku "Sunčanih naočala". 
 
Dječja igraonica Birikina odvijat će se od 11 do 14 sati, a u međuvremenu će nastupiti članovi KUD-a Uljanik, Pulske mažoretkinje, Puhački orkestar grada Pule, dok je za 12.30 sati predviđen cilj biciklijade i podjela nagrada najboljim biciklistima.
 
Besplatna podjela čak 2.500 porcija fažola počet će u 13 sati, nakon pozdravnog govora gradonačelnika Borisa Miletića i ostalih uzvanika. Uz gradonačelnika i ekipu iz Rock Caffea, fažol će građanima dijeliti i pročelnici te drugi gradski i županijski čelnici. (S. R. SINKOVIĆ)
 
VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU
 

Podijeli: Facebook Twiter