Radionica u HGK-u: Kako uspješnije komunicirati

S radionice u pulskoj Komori (M. MIJOŠEK)
S radionice u pulskoj Komori (M. MIJOŠEK)

Osnovni problem u komunikaciji među zaposlenima jest da oni koji šalju poruku zapravo nisu svjesni jesu li poslali poruku koju su htjeli, a pitanje je i jesu li oni koji primaju tu poruku čuli ono što su pošiljatelji htjeli reći.

Odnosi među ljudima su često zatrovani pa zbog toga sadržaj poruke ne poprima ono značenje koji je trebao, poručila je psihologinja Jasna Sloković predstavnicima istarskih tvrtki na današnjoj interaktivnoj radionici koju su u Puli organizirali HGK-Županijska komora Pula i Društvo psihologa Istre.

Cilj radionice jest odgovoriti na pitanje kako uspješnije komunicirati, osobito u poslovnom okruženju, radi dobrobiti zaposlenih, ali i uspješnijih poslovnih rezultata. Sudionici su se na konkretnim primjerima uvjerili na koji način nastaju problemi u komunikaciji i kako ih otkloniti.

Osim ove, u županijskoj gospodarskoj komori od travnja da srpnja održat će se još šest radionica čije će teme biti upravljanje vremenom, promjenama, kreativnost, stres, tim i vlastita uloga u njemu te korištenje mentalnih mapa u otkrivanju vlastitih potencijala. (M. V. I.)


Podijeli: Facebook Twiter