Rachel Hunter ostavio zarucnik

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vijest da je manekenku Rachel Hunter, bivša supruga Roda Stewarta pred samo vjencanje ostavio zarucnik Jarret Stoll odjeknula je poput bombe. Britanski mediji pomno su pratili svaku pojedinost vezanu za tu nesretnu pricu i uocili gdje se dogodio «propust», koji je doveo do raskida veze i odustajanja od sklapanja bracnog zavjeta.

Stoll je bez objašnjenja otkazao vjencanje samo nekoliko tjedana prije sudbonosnog «da». Hunter je pomno planirala svoje drugo vjencanje. Na listi gostiju A kategorije nalazile su se i glumice Michelle Pfeiffer i Sharon Stone. Rachel je emocionalno slomljena, a poglavito stoga što joj Stoll nije rekao pravi razlog zašto je otkazao vjencanje koje se trebalo održati 14. kolovoza.

Prijatelji su za manekenku rekli da se hrabro pokušava nositi sa situacijom i ne pokazivati kako se osjeca, ali da je zapravo izvan sebe. Prema onome što, pak, kažu Stollovi prijatelji razlog odustajanja od vjencanja je u razlici u godinama. Naime, njemu je tek dvadeset i sedam godina, dok ce Rachel na jesen proslaviti cetrdeseti rodendan. Ta ga cinjenica ocito jako smeta i cini se da je upravo to razlog zašto je odustao od bracnih voda.


Podijeli: Facebook Twiter