Rabačkom Valamar Sanfioru priznanje "Loved by Guests"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hotel & Casa Valamar Sanfior u Rapcu, uz još tri dubrovačka hotela u vlasništvu porečke Valamar Riviere, dobitnik je međunarodnog priznanja "Loved by Guests Awards 2017" koje na osnovu recenzija gostiju dodjeljuje kompanija Hotels.com. Lani obnovljen rabački hotel Sanfior, sad s četiri zvjezdice, gosti su smjestili među najbolje svjetske hotele s odličnim plažama i pristupom vodenim sportovima, dok je Valamar Dubrovnik President na osnovu izvrsnosti usluga dobio zlatnu nagradu, a Valamar Lacroma Dubrovnik i Valamar Argosy plasirali su se među 100 najboljih obiteljskih hotela.

- Najveće nam je zadovoljstvo kad kvalitetu naše usluge prepoznaju upravo naši gosti. Vrhunsko osoblje Hotel&Casa Valamar Sanfiora uvijek je svima na raspolaganju, a uz raznovrsnu ponudu sadržaja te prekrasne plaže svaki gost će pronaći nešto za sebe, kaže Zoran Rajković, direktor Hotel&Casa Valamar Sanfiora.

Od 13 hotela u Hrvatskoj koja su dobila najbolje recenzije gostiju i osvojila ova važna međunarodna priznanja, čak su četiri u vlasništvu porečke Valamar Riviere, po čemu je jedinstvena u zemlji. Nagrade "Loved by Guests" temelje se na provjerenim i autentičnim recenzijama klijenata koji su boravili u hotelima, a koje kasnije analiziraju turistički stručnjaci. Iz Valamara ovaj uspjeh kompanije pripisuju znanju, profesionalnosti i vrijednom radu svojih djelatnika. Lani su ih u visokoj sezoni zapošljavali više od 4.400 i to u pet atraktivnih destinacija od Istre i Kvarnera do Dubrovnika. S više od tri milijarde kuna ulaganja u hrvatski turizam Valamar Riviera svrstava se među najveće investitore u turističkom sektoru. (D. PALIBRK)


Podijeli: Facebook Twiter