Rabac: Nova središta gastronomije i zabave


Hotelska kuća Valamar Riviera danas u Rapcu otvara tri svoja obnovljena restorana  Trattoriju La Pentola, beer & grill Craft i The Beat Beach Club i tom prigodom sve goste i građane poziva na veliki ljetni party u svom novouređenom lokalu The Beat Beach Club. U hotelskoj tvrtki najavljuju da uz besplatan ulaz i DJ-a, Rabac Summer Party počinje u 21 sat. Posjetitelje od 21 do 22 sata očekuje i "happy hour, a zabava se nastavlja uz  show dance i hostese. 

- Na nekadašnjoj lokaciji ugostiteljskog kompleksa Slavija u Rapcu niknulo je novo središte gastronomije i zabave, koje će ponudu i doživljaj u Rapcu i okolici zasigurno podići na višu razinu, a sve na zadovoljstvo gostiju i domaćeg stanovništva. Novi je centar namijenjen ljubiteljima dobre hrane, kvalitetnih pića i stalne zabave, a sastojat će se od nekoliko objekata: La Pentole, Crafta i The Beat Beach Cluba, priopćuju iz te tvrtke. 

Ističu da Tratoria La Pentola objedinjuje bogatu gastronomsku ponudu u duhu talijanske kuhinje te da će se posebno isticati domaćom, ručno rađenom tjesteninom. Gostima će nuditi i klasična jela s roštilja, ukusne rižote te vruće bruschette.

- Craft će nuditi jela s roštilja i kvalitetno točeno pivo pa će se tako u vrhunskoj atmosferi pivnice moći kušati i burgeri iz kućne radinosti te dvadesetak vrsta biranih domaćih i stranih piva. The Beat Beach Club novo je senzacionalno mjesto za opuštanje i zabavu u Rapcu s velikim izborom koktela i glazbenih događanja. U opuštenoj atmosferi, uz živu glazbu i nastupe DJ-a, ovo je mjesto na kojemu ples neće stati do ranih jutarnjih sati, zaključuju u Valamaru. (B. B.)


Podijeli: Facebook Twiter