Rabac: Hotel Mimosa uređuje se za 4. zvjezdicu

Mimosa će za nekoliko mjeseci imati 245 smještajnih jedinica (I. RADIĆ)
Mimosa će za nekoliko mjeseci imati 245 smještajnih jedinica (I. RADIĆ)

Turistička tvrtka Maslinica započela je s preuređenjem hotela Mimosa u Rapcu, kojim će osigurati podizanje kvalitete smještaja i ponude s tri na četiri zvjezdice. Investicija je vrijedna između 3,5 i 4 milijuna eura, doznajemo od direktora poduzeća Gorana Zahtile.

Rekonstrukcijom će Mimosa dobiti dodatnih 14 dvokrevetnih soba i time povećati kapacitete na 245 smještajnih jedinica, koje bi prve goste trebale primiti po okončanju radova, sredinom ožujka iduće godine.

Sobe će biti proširene prema vanjskoj strani hotela, a opremit će se novim namještajem i uređajima. Terase će dijeliti zidići i staklene ograde. "Mimosa će zapravo biti preslika hotela Narcis koji smo preuredili prije dvije godine, nakon čega je taj hotel dobio četvrtu zvjezdicu", veli Zahtila.

Novo ruho dobit će, prenosi nam, i aperitiv bar hotela te restoran Concadoro, a gradi se i novi bazen. Glavni izvođač radova je labinsko građevinsko poduzeće De Conte, a i kooperanti su s Labinštine. Namještaj će izraditi plominska Fianona, gipsane radove obavlja Blanc iz Štrmca, a keramičke kršanska tvrtka L.B.F (I. RADIĆ)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter