Putuje i fotka se u suknjici za balet

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Stariji muškarac koji na nasumce odabranim javnim lokacijama stoji samo u tutu suknjici sigurno izaziva šok i smijeh, ali kad saznate zašto to radi, poželjet cete kupiti sve njegove fotke.

Ove fotke su potpuno bizarne, šašave, nezgrapne i smiješne, ali to i trebaju biti. Fotograf Bob Carey kamo god ide sa sobom nosi roza tutu suknjicu i kad uhvati vremena stavi je na sebe, te se na javnom mjestu i uslika. No, prije nego pomislite da je Bob samo još jedan u nizu cudnih umjetnika ili perverznjaka, saznajte što stoji iza ovih ludih fotki.



Naime, Bobova žena, po drugi put, boluje od raka dojke i Bob je odlucio dobro je nasmijati, a pritom i skupiti novce koje ce donirati ljudima koji boluju od raka, te raznim organizacijama koje se bave prevencijom i lijecenjem te zlocudne bolesti.

Prvi put u suknjici se slikao za jednu medijsku kampanju 2003. godine, kad se njegova žena prvi put borila s rakom i taj ju je njegov pothvat jako zabavio i nasmijao. Tada je Bob shvatio da je smijeh najbolji lijek, te je odlucio nastaviti ovaj nesvakidašnji projekt koji je nazvao "The tutu project".


Podijeli: Facebook Twiter