Putovanje po vašoj mjeri

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Možete li zamisliti da nekome kažete svoje želje kada je u pitanju potreba da, eto tek tako, negdje otputujete, i da vam taj netko isplanira putovanje iz snova?

Ne veselimo se svi istim stvarima na odmoru. Jedni bi željeli šopingirati dok ne padnu s nogu, drugi uživati u prirodnim ljepotama, dok se neki vesele zabavi u atraktivnim klubovima od sumraka do zore...

Možete li zamisliti da nekome kažete svoje želje kada je u pitanju godišnji odmor, ili samo potreba da, eto tek tako, negdje otputujete, i da vam taj netko isplanira putovanje iz snova?

Tripbase.com nudi upravo to, na najjednostavniji moguci nacin. Vi kažete što želite, a zatim dobijete prijedlog gdje otputovati.

Ako žudite za kvalitetnim šopingom ili nocnim provodima, možda je idealna destinacija Milano ili Las Vegas.

Htjeli biste uživati u prirodnim ljepotama, opustiti se promatrajuci predivne krajolike koji ce vas dovesti do zen-stanja? Možda ce vam predložiti Galapagos, Island ili Masai Maru.

Želite putovanje u jeftinijim varijantama? I u tom slucaju ce vam pomoci Tripbaseov Road Trip Planner.

Mozgate o idealnom obiteljskom putovanju ili planirate božicni "bijeg", možda ste u potrazi za romanticnim vikendom ili sportskom vikend-avanturom... Koja god vaša želja bila, prijedlog koji dobijete možda je upravo ono što vam treba.

Htjeli biste u zimskim danima osjetiti toplinu sunca na koži ili obrnuto, ledeno iskustvo dok se u vašim krajevima sprema toplinski udar. Kakvo god putovanje i iskustvo htjeli, Tripbase.com ce vam pomoci u pronalasku savršenog rješenja.


Podijeli: Facebook Twiter