Putnici iz pakla koje nitko ne želi sresti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uz duge redove, kašnjenja polazaka i odlazaka te nevremena, na putovanju vas mogu iznervirati i putnici iz pakla, a s nekima od njih vjerojatno ste se vec susreli.

Mnogi se nadaju da pored sebe u avionu, autobusu ili vlaku nece dobiti neko zanovijetalo, smrdljivca ili nekoga tko ce zauzeti i pola njihovog sjedala. A isto su se tako i mnogi vec susreli s nekima od njih i danima prepricavali pretrpljene muke. Putnicka agencija TripAdvisor sastavila je top-listu putnika iz pakla.

? Osvajaci tudeg osobnog prostora
Nekima, izgleda, osobni prostor ne predstavlja ništa važno, pa ce svoju ruku, koljeno ili nogu bez imalo srama staviti tamo gdje ne bi trebali. Ima i onih koji ce zaspati i nasloniti glavu na vaše rame.

? Nervozna i nemirna gundala
Prigovaraju na svaki zvuk, pokret, paljenje svjetla, gašenje svjetla, oblak, kapljicu kiše, zgužvane novine... pricajuci i sebi u bradu i svima oko sebe.

? Nezaustavljive pricalice
Od njihovog razvoda pa do svih zahvata kod zubara, pricaju i pricaju, a vi ste njihov zarobljenik.

? Putujuca opasnost
Kišu, šmrcu, znoje se, perutaju... Ovakvi bi putnici trebali na sebi nositi naljepnicu "Bio-Hazard".

? Torbe svuda, torbe oko nas
Osim što imaju previše torbi u koje su natrpali valjda sve što imaju, njihova prtljaga zauzela je i prostor ispod vaših nogu i iznad vaše glave...

? Preživaci smrdljive hrane
I salata od jaja i luk su ukusni, ali kad to netko jede 40 centimetara od vašeg lica u zatvorenom prostoru, e to i nije neka fora.

? Djeca bez nadzora
Iza vas sjede djeca i doslovno vas zlostavljaju, udaraju nogama, guraju vaš naslonjac, urlicu, bacaju grickalice po vama, a njihovi roditelji za to uopce ne mare.


Podijeli: Facebook Twiter