Pusic i Bandic najbolje odjeveni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prvi izbor "Modna ikona 2009." održan je nedavno u novootvorenom Westgate trgovackom centru u Zagrebu okupivši veliku vecinu od 95 nominiranih kandidata za nagrade u 15 kategorija. Glavni krivci za finalni izbor bili su clanovi žirija koji su cinili modna fotografkinja Mare Milin, modna agentica Tihara Harapin Zalepugin, modni kolumnist i dizajner Boris Banovic i glavna urednica The Best Shop magazina Sandra Dragicevic.

Cijeli program vodili su Vanja Halilovic i Boris Mirkovic, a kao najbolje odjevene proglasili su pjevacicu Ninu Badric i pjevaca Kristijana Beluhana, ali i glumicu Bojanu Gregoric Vejzovic i glumca Livija Badurinu.

- Ovo mi je treca ovakva nagrada. Sad znam da sam se barem tri puta u životu dobro obukla, komentirala je Gregoric Vejzovic, dok je njen rijecki kolega Livio Badurina nagradom bio više nego iznenaden.



- S obzirom na moju imovinsku karticu, ovo mi se cini fascinantnim. Mislim da ima važnijih stvari u životu kojima bi trebali pridavati pozornost od odijevanja. Sve je to zgodno i zabavno, ali u današnje vrijeme trebali bi se baviti drugim stvarima. Ipak, odazvao sam se iz pristojnosti, rekao je Badurina.

Ostali dobitnici nagrada bili su sportašica Blanka Vlašic i sportaš Manuel Štrlek, menadžerica Nina Pentek i menadžer Mato Zadro, voditeljica Dijana Culjak Šelebaj i voditelj Danijel Delale, fashionistica Anica Kovac i fashionist Dragan Jurilj, najbolji Red Carpet Look Jelena Veljaca i Neven Ciganovic, najpar Suncica Lalic i Dragan Jurilj, najljepši osmijeh Jelena Veljaca i Mario Valentic, a u kategoriji nove nade pobijedili su Franka Batelic i Petar Cvirin.

Kao modni uzor proglašena je glumica Ana Karic, a uz sve nabrojene, najzanimljiviji dio izbora bio je onaj za najbolje odjevenu politicarku i politicara. Pobjedu su odnijeli Vesna Pusic i Milan Bandic, zbog cijeg dolaska se podosta cekalo s dodjelom nagrade. Nakon pomicanja programa i finalnog dolaska pretendent na mjesto predsjednika Republike Hrvatske, a ujedno i gradonacelnik grada u kojemu se održavao izbor za modnu ikonu odgovorio je na pitanje je li ova pobjeda još jedan korak do fotelje na Pantovcaku.

- Ma nije. Odijelo ne cini covjeka, covjeka cine njegova djela jer poslije covjeka ostaju ta njegova djela. Covjek mora pristojno izgledati i dobro se odijevati, a ja sam pak javni covjek koji mora paziti što radim i cinim. Želim se u odjeci osjecati udobno i ležerno i ništa više, komentirao je svoju pobjedu Bandic. U konkurenciji su mu bili Zoran Milanovic, Nadan Vidoševic, Božidar Kalmeta i Stjepan Mesic, pa je Bandicu ova pobjeda bila posebice draga.


Podijeli: Facebook Twiter