"Punoljetnost" druge hrvatske poslovnice

Kristijan Mesaroš (M. MIJOŠEK)
Kristijan Mesaroš (M. MIJOŠEK)

Pulska poslovnica Raiffeisen banke danas je proslavila 18. godišnjicu poslovanja. "Punoljetnost" su obilježili prigodnom svečanošću te prigodnim govorima kojima su se obratili brojnim uzvanicima i gostima.

Istra kao regija je potentna

Kako su u prigodnim govorima istaknuli čelnici banke, i nadalje će im njihovi klijenti i njihovo zadovoljstvo biti na prvom mjestu.

Potvrdio je to i član Uprave banke Ivan Žižić, koji je prigodno istaknuo da svojim klijentima i poslovnim partnerima žele pružiti najbolju uslugu, da će biti, i jesu, ono što se od njih očekuje.

- Slavimo 18. godišnjicu poslovanja u Puli, drugoj našoj otvorenoj poslovnici od osnutka banke. Dakle, poslije Zagreba, Pula je drugi grad u kojoj smo otvorili poslovnicu na području Hrvatske. Odlični poslovni rezultati kazuju da je, kako smo i predvidjeli, regija potentna, rekao je Žižić.

Spremni novi projekti

Kako je u nastavku dodao Ivan Žižić, zadovoljni su ovakvim radom, ali je istaknuo i da broj klijenata stalno raste i da tako, trenutno, na području Istre broje više od 20 tisuća fizičkih osoba te 2.500 pravnih osoba.

- Sve to pokazuje, rekao je Žižić, da nam je regija bitna, i želimo širiti poslovanje, posebno u turističkom segmentu.

Spomenuo je i da već imaju nekoliko projekata koje planiraju realizirati u budućnosti, no o detaljima još nije želio govoriti. (N. S.) 



Podijeli: Facebook Twiter