Punk rock humanitarci u Mimozi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U caffe baru Mimoza u subotu je održana humanitarna akcija za pomoc socijalno ugroženim obiteljima u Puli, a svoj obol ovoj hvalevrijednoj inicijativi dao je i pulski bend Wrong Way koji je okupljeno mnoštvo zabavljao svojim melodicnim punk rockom.

Popularno okupljalište metalaca i rockera doslovno je bilo pretijesno za sve one koji su uz dobar provod odlucili uciniti i konkretnu humanitarnu gestu. Okupljeni su skupili mnoštvo namirnica i kucnih potrepština koje ce biti vrijedan dar onima kojima je pomoc najpotrebnija. Bilo je tu svega – od brašna, konzervi, pašte, soli, ulja, riže i pudinga pa do higijenskih potrepština.

- U sklopu ove akcije prikupljeno je namirnica u vrijednosti oko 1.500 kn što ce biti dostatno za dvije donacije. Jedna je za slijepu 90-godišnju bakicu iz Vodnjana koja živi sama. Svakako, zahvaljujem se caffe baru Mimoza i bendu Wrong Way što su nam pomogli da se ova akcija održi i protekne ovako uspješno, kazala je Sladana Vujica, koja je uz Damira Bošnjaka bila jedna od organizatora.

A uz Wrong Way atmosfera je bila odlicna. U ovom pulskom bendu koji djeluje vec gotovo deset godina sviraju Ico, Deno, Mare i Zeko, a  dvojica od njih, Ico i Deno, u subotu su svirali kao predgrupa. Duo se nazvao Prosti gosti, a okupljene su zagrijavali satiricnim obradama nekih od najpoznatijih ex-Yu stvari.

- Mislimo da bi ovakvih akcija trebalo biti što više, kazao je gitarist i vokal benda Ivan Bolkovic Ico.Nakon nastupa Prostih gostiju, cetveroclani Wrong Way oduševio je mnoštvo u Mimozi jer ipak se radi o bendu koji spada u one aktivnije na pulskoj sceni, bez obzira na to što su se njegovi clanovi još 2005. godine formalno razišli.

No, od prošle godine Wrong Way ponovno aktivno nastupa, a u Mimozi su odsvirali nekoliko svojih autorskih stvari poput "Lying" ili "I'll Try". Takoder, publika je imala prilike cuti i nekoliko kvalitetnih obrada: "Crveni makovi" Six Packa, Balaševiceve "Racunajte na nas" i punk rock instrumentale na temu pjesme "My Heart Will Go On".


Podijeli: Facebook Twiter