Punk ponovno u Kasarni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tri punk benda nastupila su u subotu u Kasarni u Fažani, u organizaciji Fažanske udruge mladih (FUM). Nezahvalna uloga prvog benda veceri pripala je pulskom melodic hardcore bendu DJ & The Wootchyak.

Nekolicinu vjernih obožavatelja razveselili su otvorivši koncert improviziranom obradom pjesme "Ptica nebeska" Ivane Plechinger u hardcore maniri.Ostatak svirke bio je njihov standardni repertoar brzih pjesama po uzoru na melodic hardcore stare škole.

Talijanski hc punkeri s angažiranim tekstovima, iako na nespretnom engleskom, Thug of War nastupili su takoder pred malobrojnom i staticnom publikom, no to ih nije omelo da odsviraju žestoko i uživljeno. Što je vecer više odmicala, prostor FUM-a punio se posjetiteljima, a atmosfera postajala opuštenija.

Troclani slovenski punk rock bend Harris uspio je pokrenuti nekolicinu prisutnih, a izmedu ostalog to im je pošlo za rukom odsviravši i pokoju obradu. Svoj potencijal Kasarna u potpunosti može ostvariti tek kontinuiranim programom jer interes publike, iako zbunjene programskom nedosljednošcu, ipak postoji.


Podijeli: Facebook Twiter