Punk klasici i neki novi klinci

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Za razliku od ostalih koncerata koji su bili najavljeni, pa odgodeni, koncert pulskih punk klasika KUD Idijota i mladog pazinskog benda Bez identiteta u petak se ipak ostvario u diskoteci Magnus.

Doduše pred malobrojnom publikom, koja nije bila dovoljna za stvaranje atmosfere uobicajene na ovakvim koncertima, pa je ovaj protekao gotovo pa u komornom raspoloženju. No bila je to prilika da se na miru poslušaju pjesme talentiranih mladih pazinskih glazbenika koji su unatoc tome što su bili predgrupa, dominirali koncertom.

Naime, s druge strane su bili KUD Idijoti koji bez "štale" nisu pravi, jer je slušanje kvalitetnih, ali starih i vec nebrojeno puta preslušanih hitova u melankolicnoj atmosferi ipak pomalo naporno. No, uvijek profesionalni i simpaticni Puljani izgurali su i ovaj koncert do kraja bez vecih zamjerki.

Mlade punk-rock snage (basist Ivan Bolanac, vokal Edvard Francin, gitarist Marko Jedrejcic, bubnjar Matko Peroš i gitarist Dražen Ivaninic) i na ovom su koncertu pokazale da stalno napreduju i sve bolje zvuce, pa možemo zakljuciti da su trenutno najzanimljiviji pazinski autorski bend. Ovoga im se puta u nekoliko pjesama pridružila mlada pjevacica Matea Anicic, a ta se vokalna suradnja pokazala uspješnom.


Podijeli: Facebook Twiter