Punije i vece usne

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Najbolji svjetski vizažisti imaju svoje male tajne i trikove kojima mogu popraviti malene nedostatke koje njihovi modeli i celebrityji imaju. Ovog puta vam otkrivamo kako na jednostavan nacin stvoriti iluziju punijih usana i to pomocu sjenila za oci. Sjenilo za oci je, uz sjajilo i olovku za usne, najbolje sredstvo za povecanje usnica.



Kako biste i vi konacno imali savršene pune usne koje privlace pažnju, kao i modeli u casopisima, na vrh malog prsta ili na kistic stavite malo svjetlucavog sjenila, pa ga nanesite na sredinu unutarnjeg ruba donje i gornje usne. Ovo napravite nakon što ste nanijeli ruž.

Možete eksperimentirati s bilo kojom kombinacijom boja (ružicasto sjenilo na crveni ruž ili zlatno sjenilo na crveni ruž; svjetlo (bijelo) sjenilo na ruž boje mesa; zlatno sjenilo na ruž boje breskve...). Jedino na što morate pripaziti jest da sjenilo bude svjetlije od ruža. Efekt koji cete postici su punije usne s multidimenzionalnim sjajem koji ih cini primamljivima.



I naravno, sjenilo ce se na usnicama zadržati dulje od obicnog sjajila. Osim toga, ako imate dugu kosu, a volite ju nositi raspuštenu, vlasi vam se nece lijepiti za sjajilo na usnicama. A ako pak baš volite sjajilo, na kombinaciju ruža i sjenila za kraj možete staviti i sjajilo. Samo kako cete se onda obraniti od poželjnih pogleda muškaraca i zavidnih pogleda žena?


Podijeli: Facebook Twiter