Pulsko sveučilište: Promovirani novi doktori znanosti


Na Odjelu za ekonomiju i turizam "Dr. Mijo Mirković" Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli danas je održana četvrta promocija sveučilišnih specijalista, magistra i doktora znanosti, koji su ispunili sve studijske obaveze i time stekli pravo na odgovarajuće akademsko zvanje.

- Od osnutka sveučilišta 2006. godine dosad je promovirano 20 doktora znanosti. Osim što oni daju direktan doprinos razvoju i istraživačkom radu na sveučilištu, još bi nam draže bilo da postanu što potrebniji gospodarstvu i široj društvenoj zajednici, kazala je prorektorica za znanost i istraživanje prof. dr. sc. Marli Gonan Božac.

U sveučilišne specijaliste promovirani su Monica Devescovi, Petra Tikvić, Sanja Brgić, Valter Ilić i Marina Krajcar. U magistre znanosti promovirani su Anica Dobran Černjul, Edo Cetina i Eda Kalčić, a u doktore znanosti Dražen Alerić, Kate Bagović, Vladimir Kovšca, Sabina Lacmanović, Morena Paulišić, Zvjezdana Penava Brekalo, Romina Pržiklas Družeta, Danijela Rabar, Mladen Rajko, Tomislav Ridzak, Ivona Santini, Iva Slivar Tiganj, Mirela Sučić i Elio Štifanić. (M. JERIN/Snimio Andreas KANCELAR).

 


Podijeli: Facebook Twiter