Pulski Vau vau tjedan mode u slici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Gotovo sibirska hladnoca koja je konacno nestala sredinom tjedna, nije bila baš idealno vrijeme za tjeranje mode. Zakamuflirani od glave do pete, bitno je bilo zaštiti se od hladnoce. No, zato su kucni ljubimci došli na svoje. Oni modno osviješteni šetali su se odjeveni u kaputice koji su varirali od Chanelovskih lanaca do Burberry kariranog uzorka, zatim u nepropusne kabanice, kapuljace pa cak i cipelice te su bili prave zvijezde gradske špice.

Uostalom, kao i ljudi - svaki tip ima svoj stil. Glavni akteri pretežno su bili maltezeri, civave, jorkširski terijeri, pa i jedan jazavcar, a buduci da su nenavikli na niske temperature, izlazak iz kucne košarice u park ili šetnju gradom iskoristili su za pokazivanje jaknice ili kaputica iz najnovije zimske kolekcije. Bio je to pravi pseci tjedan mode.

A da je pas najbolji covjekov prijatelj pokazalo je ovo ružno vrijeme, u kojem su ih vlasnici mazili i pazili te su stil svojih ljubimaca uskladivali s vlastitim. Svi ce oni s porastom temperatura spremiti svoje jaknice i cipelice, no zato ih želimo zapamtiti u modnim zimskim radostima. Vau, baš je bilo vau! (L. BAGAR)

 


Podijeli: Facebook Twiter