Pulski motociklist poginuo kod Karlobaga

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U dvjema prometnim nesrecama na podrucju Karlobaga u subotu poginula su dvojica motociklista, Puljanin Ljubiša Simic (47) i slovenski državljanin (43).

Na Jadranskoj magistrali, na predjelu Rodanka u opcini Karlobag, oko 13 sati 47-godišnji Puljanin smrtno je stradao upravljajuci motociklom aprilia (snažnog motora, zapremine 1.000 kubicnih centimetara) pulskih registracijskih oznaka, iz smjera Karlobaga prema Zadru. Ulaskom u lijevi oštri zavoj, uslijed neprilagodene brzine, izgubio je nadzor nad motociklom, skrenuo s kolnika udesno pa udario u drvo. Motocikl je sletio u provaliju dubine oko 20 metara, prednjim dijelom u more. Nesetni vozac preminuo je na mjestu nesrece.

Nepunih sat i pol kasnije, oko 14.20 sati, na istoj cesti u opcini Karlobag, ali na predjelu Kijac, došlo do prometne nesrece u kojoj je život izgubio 43-godišnji državljanin Slovenije. Upravljajuci motociklom honda CBR 1000 RR, slovenskih registracijskih oznaka, iz smjera Karlobaga prema Zadru, ulaskom u lijevi oštri zavoj, uslijed neprilagodene brzine, izgubio je kontrolu nad motociklom i sletio s kolnika u desnu stranu, gdje je takoder udario u drvo. (G. Da./Novi list)


Podijeli: Facebook Twiter