Pulski igrači okrenuli leđa treneru Totu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Unatoč peticiji kojom su igrači zatražili smjenu trenera prije utakmice protiv Dinama, Marijo Tot se nakon razgovora s izvršnim direktorom Gloverom zaputio u Zagreb kako bi održao izvanredni sastanak s igračima i pokušao izgladiti stvari, nakon čega se danas ujutro javio kratkom porukom.

- Obavili smo sastanak i dogovor je da zajedno završimo sezonu, jer to je stav kluba. Preostalo nam je još svega desetak dana nakon čega će se stvari posložiti na prihvatljiv način za sve – poručio je Tot, čime je jasno dao do znanja da namjerava sjesti na klupu u utakmici s Dinamom.

Međutim, iako prije utakmice nisu davali nikakve izjave za javnost, igrači su na početku utakmice vrlo slikovito i nedvosmisleno iskazali svoj stav o dogovoru koji je Tot nazvao postignutim. Prije nego je lopta krenula s centra, kompletna momčad Istre 1961, uključujući i pričuvne igrače, poredala se uz aut-liniju i doslovce okrenula leđa treneru!

Na taj su način potvrdili zajednički stav nepovjerenja, kao i informacije koje su se neslužbeno mogle doznati tijekom dana, a koje otkrivaju da su igrači prije susreta s Dinamom odbili slušati Totove naputke, tražeći da utakmicu, kao i njenu taktičku pripremu, vodi pomoćni trener Darko Raić-Sudar. (D. R. K.)


Podijeli: Facebook Twiter