Pulski Elektro Karneval u Zerostrasse

Miss Sunshine - udarno ime u pulskim tunelima
Miss Sunshine - udarno ime u pulskim tunelima

U tunelima Zerostrasse ispod pulskog Kaštela za 16 dana, u subotu 13. veljače, na dva floora održat će se party tech house, techno i trance glazbe pod nazivom Elektro Karneval.

Glavni izvođač Slurp! Floora bit će vodeća hrvatska techno dama Sunčica Barišić aka Miss Sunshine. Aktivna od 1997., do danas je nastupila u gotovo svim klubovima u Hrvatskoj; česti je gost raznih partija diljem svijeta, a mnogi kritičari svrstavaju je u Top 5 dama koje se profesionalno bave DJ-ingom u ovom dijelu Europe.

Uz Miss Sunshine, na ovom će flooru nastupiti i pet pulskih DJ-eva koji godinama stvaraju scenu u Istri i šire - Lemon Inc., šef Balance kolektiva s iskustvom od preko 20 godina, zatim istaknuti pulski techno DJ Make, pripadnik mlađeg naraštaja pulske elektronske scene s čestim nastupima u Berlinu Borut Cvajner te XXL i Bebetto, rezidenti Slurp! festivala s dugim stažem, počevši još u prošlom stoljeću na partijima u Fort Bourgignonu te Valkana Beach festivalima.

Headliner, pak, drugog Marsroom floora je Riodario, pulski trance DJ i producent te pokretač Life Celebration Festivala, koji će se ovog ljeta održati na Svetici u Šišanu. Uz njega, bit će tu i Marko Grbac aka Green Screen, pulski glazbenik, DJ i producent koji će na Elektro Karnevalu predstaviti svoj friški live-act, kao i Teddy Lee, Sale te Alen, šef Marsrooma i Future Nature festivala.

Elektro Karneval počet će u 23 sata i trajat će do 7 sati ujutro, ulaznica je 40 kuna do i 50 poslije ponoći, a za maskirane posjetitelje ulaz je 25 kuna cijelu noć. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter