Pulske košarkašice u dresu Rockwoola

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Felix Guerin i Ivica Bolkovic, direktor Rockwoola Adriatic i predsjednik Ženskog košarkaškog kluba Pula, potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu. Košarkašice ce ubuduce nastupati kao Ženski košarkaški klub Rockwool Pula, a direktor tvrtke preuzima funkciju njegovog potpredsjednika.

Na svecanosti su uz trenere kluba bile prisutne i igracice Maja Ramljak, Žana Cvjetkovic, Nina Premasunac i Maja Percan te glasnogovornice tvrtke Andelka Toto Ormuž i Nensi Runko.

Suradnja pulskih košarkašica i picanske tvornice traje od kolovoza 2008. godine. Prema rijecima Toto Ormuž, Rockwool se uvjerio da se radi o klubu koji ima stabilnu uzlaznu putanju, a uz to s njim dijeli zajednicke vrijednosti: fer plej, požrtvovnost i upornost. Iz te spoznaje proizašla je zamisao o unapredenju suradnje koje ce donijeti sinergiju.

- Do sada smo u sportske klubove i sportaše uložili oko 280 tisuca kuna, ali uvijek smo bili tihi partner, a sada prvi put postajemo generalni sponzor nekog kluba. Odlucili smo da cemo ove godine ulagati u ženski sport da bismo ga popularizirali jer su ženski klubovi uvijek u nekom podredenom odnosu prema muškima, kazala je ona.

- Ovo je najveca stvar u trinaest godina povijesti kluba, koji je prošao put od nicega do Regionalne lige. Nakon toliko godina mukotrpnog rada ovo sponzorstvo ce nam pružit financijsku stabilnost, koja nam je u ovim trenucima toliko potrebna. Uvjeren sam da cemo opravdati Rockwoolovo povjerenje, kazao je predsjednik Bolkovic. (R. SELAN)


Podijeli: Facebook Twiter