"Pulska veza" večeras u Rock Caffeu

Ekipa filma 'Pulska veza' (M. ANGELINI)
Ekipa filma 'Pulska veza' (M. ANGELINI)

Za sve koji su propustili premijeru u Areni, a potom i u kinu Valli pogledati ovaj film u 100-postotnoj pulskoj produkciji, "Pulska veza" večeras će se s početkom u 21 sat, uz besplatan ulaz, projicirati u Rock Caffeu.

Filmska ekipu "Pulske veze" predvode Zoran Mikletić, Kristijan Burlović te MedVid produkcija. Uspjeli su napraviti su film u kojem se mogu vidjeti brojne poznate pulske face. Za projekcije zadnje večeri 59. pulskog filmskog festivala prošlog ljeta u Areni, ovaj je film, uz puno smijeha i pljeska, izazvao odlične reakcije domaće publike. Mirko Mocko iz Rock Caffea u filmu tumači ulogu negativca, lokalnog bogataša Hektora.

Inače, svi su glumci naturščici pa se film mora gledati i iz tog gledateljevog dobronamjernog kuta, dok glavnu ulogu inspektora Romana igra Roberto Legović, autor priče i producent. Na premijeri u Areni s oduševljenjem je dočekano pojavljivanje Željka Đikića Đike koji glumi plaćenog ubojicu Mikea O'Moyu. Leon Brenko je u filmu šef policije, a Goran Damijanić nastupa kao sirovi i surovi kriminalac Bimbo...

"Pulska veza" je pulski film u pravom smislu riječi, a to već pokazuje uvodna špica u kojoj se prikazuju svi važniji dijelovi i kvartovi Pule, neki snimljeni i iz zraka, a i ostatak filma događa se na pulskim ulicama, parkovima, u tunelima, eksterijerima i interijerima. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter