Pulska noć zavladala gradom

Pulska noć okupila brojne Puljane i njihove goste
Pulska noć okupila brojne Puljane i njihove goste

Tradicionalna manifestacija "Pulska noć - ulicama našeg grada" okupila je i ove godine u svom osmom izdanju stotine Puljana i njihovih gostiju koji su već od početka večeri ispunili gradske ulice i trgove gdje su se održavali mnogobrojni programi.

Zabava je organizirana na čak osam punktova diljem starog grada, a svatko je mogao pronaći nešto za sebe. Na glavnoj pozornici na Forumu nastupili su zbor Zaro, Dream project i Night Express. U Ulici Sergijevaca na dva punkta svirali su Duo Irena Kuhar & Mauro Giorgi te Duo Magic i Fiorin Jazz orchestra.

Program za mlađu publiku bio je na Danteovom trgu uz Open air discotheque party s r'n'b, house i elektro glazbom. Na Portarati pak svojim izvedbama predstavljali su se KUD Uljanik, Anelidi, Vesna Nežić Ružić, Delta Blues Gang i Belfast food.

Gastronomski užici rezervirani su bili za Giardine gdje je održana tradicionalna gradelada, koju su vrućim ritmovima "začinili" Cherry Bombz i High Life Band. Na tržnici su pak nastupali Moondance, Double dose te su bili otvoreni i ugostiteljski objekti u zgradi. (P. LUKEŽ; snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter