Pulska grupa Fault odradila mini turneju u Švicarskoj

Fault je u Švicarskoj promovirao album 'Bullet'
Fault je u Švicarskoj promovirao album 'Bullet'

Pulski bend Fault nastupio je u Švicarskoj na tri koncerta, koja su prošla vrlo uspješno. Bila im je ovo prva svirka izvan Hrvatske, a nastupili su u Zürichu, Badenu i Bruggu. Bila je to prilika i da prošire krug poznanstva s raznim ljudima iz glazbenog svijeta, među kojima su upoznali i neke naših korijena. U Švicarskoj je Fault promovirao album "Bullet", a svi primjerci su prodani na koncertima.

- Bila je to uspješno odrađena mini turneja, obilježena pozitivnim emocijama, energijom, gostoprimstvom ljudi i društva, a sve to začinjeno prekrasnim krajolicima (brda, dolina i jezera) sjeverne Švicarske. Turneja je bila organizirana uz pomoć naših prijatelja iz benda Gonoreas, s kojima smo svirali kao gosti zadnjeg dana mini turneje, u povodu proslave 20-godišnjice njihova rada, pričaju dečki.

Jako su zadovoljni organizacijom, a ističu i da ih je publika iznenađujuće dobro primila pa su na sva tri koncerta prostori bili krcati, kako u klubovima, tako i na završnom koncertu na koji je došlo tristotinjak ljudi, što im je posebno drago s obzirom da su nastupili dosta rano, već oko 21 sat. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter