Pulska bolnica: Seli se fizikalna terapija

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

S obzirom na veliki broj pacijenata koji gravitiraju djelatnostima fizikalne terapije i rehabilitacije, iz pulske Opće bolnice poslali su jučer informaciju o preseljenju te djelatnosti na novu lokaciju.

"Napredovanjem gradnje nove bolnice u Puli nastala je potreba preseljenja fizikalne terapije i rehabilitacije koja sada djeluje u podrumu zgrade ginekologije, na novu lokaciju i to u prostor psihijatrijske poliklinike (ispod Rektorata Sveučilišta Jurja Dobrile), Zagrebačka 30, koja će prije toga biti preseljena na Odjel psihijatrije", kažu u priopćenju iz Opće bolnice Pula.

Ističu kako upravo zbog tog preseljenja u periodu od 14. do 20. ožujka ove godine, Odjel za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju neće biti u mogućnosti pružati uslugu fizikalne terapije.

"U periodu preseljenja upisi za fizikalnu terapiju obavljat će se u prostoru Odjela za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, iznad Hitne pomoći, gdje se obavljaju fizijatrijski pregledi i to od ponedjeljka do petka u vremenu od 7.30 do 14.30 sati, te srijedom od 13.30 do 20.30 sati", kažu nadalje u priopćenju.

Od 21. ožujka 2016. godine pacijenti će fizikalnu terapiju obavljati na novoj lokaciji po upisanom terminu. (K. FLEGAR)


Podijeli: Facebook Twiter