Puljanke zakotrljale niz uspjeha

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

S cak sedam pehara, po tri za prvo i drugo te jednim za osvojeno trece mjesto, s natjecanja u umjetnickom koturaljkanju, 17. pokala Mikija Miška u Novoj Gorici, vratile su se pulske koturaljkašice. U konkurenciji šest klubova iz Slovenije, Italije i Hrvatske, sudjelovanje pulskog Koturaljkaškog kluba Uljanik ponovno je bilo iznimno zapaženo jer je deset predstavnica u solistickom programu ostvarilo izvrsne rezultate. Inace, na svim domacim i inozemnim natjecanjima u ovoj sezoni koja traje od proljeca, koturaljkašice Uljanika redovno postižu uspjeh.

U kategoriji najmladih, dakle djevojcica rodenih 2004. godine, na sjajno se drugo mjesto plasirala Ema Sinkovic, dok je njena klupska kolegica Nina Škalic zauzela peto. U kategoriji djevojcica rodenih 2003. godine trijumfirala je, redovno zlatom okicena, Lucija Viškovic, a u istoj kategoriji svoje je umijece iskazala Mia Grgorinic te se plasirala na peto mjesto. Elena Grakalic je u kategoriji Cicibanki rodenih 2002. godine zauzela sedmo mjesto, a u kategoriji rodenih 2001. najsjajnija je na postolju bila Marta Mezulic.

I u skupini "D" koja se odnosi na natjecateljice starije od devet godina zasjale su domace Gracijela Grakalic na drugom i Ena Mehanovic na trecem mjestu, dok je takoder u skupini "D", za one rodene od 1998. godine, izvrsna Nina Viškovic zauzela prvo, a Nicole Zec drugo mjesto.


Podijeli: Facebook Twiter