Puljanke pobjedom otvorile sezonu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulske su odbojkašice odlicno startale u novu natjecateljsku sezonu. U prvom susretu 1. kola Kupa Hrvatske u Kašteli su igracice "OTP banke" pobijedile domacina s 3:1 i tako stekle veliku prednost pred uzvratni susret koji ce se u Patinaggiu igrati vec u srijedu.

Pomladena i znatno izmijenjena postava Puljanki u odnosu na proteklu sezonu odigrala je vrlo kvalitetan susret u dvorani iz koje su puno cešce izlazile pognutih glava. Ovog su puta pulske igracice odigrale tocno kako je trebalo protiv domacina koji je ostao bez oba srednja blokera iz prošle sezone.

To su "bankarke" odlicno iskoristile i napadajuci kroz sredinu preko Slavulj i Celije, ali i spajanjem bloka na krilima, a kad se to spojilo s kvalitetnim i oštrim servisima, te dobrim prijemom servisa, pobjeda nije nijednog trenutka dolazila u pitanje.

Kvalitetnim servisima povele su Puljanke odmah 6:1 i tu su prednost potom znalacki sacuvale do kraja seta. U istom su ritmu predvodene tehnicarkom Juric nastavile i u drugoj dionici, a pad u igri stigao je tek u trecem setu kad su malo popustile na servisu što su domace igracice iskoristile da osvoje set.

U cetvrtom je setu trener Jovanovic na poziciju tehnicarke uveo mladu Niku Todorovic koja je opet razigrala srednje blokere i Šegotu na dijagonali i Kaštelanke su opet ostale na 20 osvojenih poena.

Prvi susret 1. kola kupa Hrvatske odbojkašica. Gradska dvorana Kaštela. Gledatelja: 150. Suci: Rajkovic, Stipanicev (oba Rijeka).

KAŠTELA DC: Miljak, Vukic, Nincevic, Bonic, Baric, Sobin, Sucic, Tandara, Bilic, Bakota.

OTP BANKA: Juric, Jahn, Dmitrovic, Slavulj, Celija, Šegota, Halilovic (L), Tadic, Todorovic, Baric.


Podijeli: Facebook Twiter